De Galaxy M31s komt ook naar Europa.

Budgetvriendelijke Samsung Galaxy M31s komt naar Europa

Een kleine drie weken geleden heeft Samsung de Galaxy M31s gelanceerd. Aanvankelijk werd aangenomen dat het model enkel buiten Europa beschikbaar zou komen. Er zijn nu echter sterke aanwijzingen dat de smartphone toch zijn stappen in Europa zal zetten. 

Websites aangepast

Dat de Galaxy M31s naar Europa komt wordt mede gevoed door het feit dat de smartphone op verschillende websites is terug te vinden. Op zich is dit laatste niet raar, maar het betreft hier wel enkele Europese websites van Samsung. Op het moment van schrijven komt de smartphone naar boven op de Duitse en Italiaanse website naar boven. Wanneer je de Nederlandse website echter probeert komt de Galaxy M31s nog niet naar boven. Dit laatste betekent nog niet dat de smartphone niet naar Nederland zal komen. In eerdere berichten was er al een voornemen van Samsung om deze serie wereldwijd goed uit te rollen.

Galaxy M31s details

De nieuwe Galaxy M31s is feitelijk een opgewaardeerde versie van de bestaande Galaxy M31. De nieuwe versie beschikt onder meer over een 6.5-inch Infinity-O sAMOLED display en 25W snelladen. Om het geheel af te maken wordt de opvolger ook nog eens uitgerust met een accu van maar liefst 6000 mAh. Dit geeft de mooie kans om ‘Reverse Charging’ toe te passen.

Ondanks zijn prijsstelling beschikt de Galaxy M31s over nog enkele andere leuke features. Zo wordt het model geleverd met een viertal camera’s op de achterzijde. De hoofdcamera is een indrukwekkende 64 MP. Deze lens kan daarnaast nog rekenen op een 12 MP ultrabreedhoeklens, een 5 MP macrolens, en een 5 MP dieptesensor.

Voor de selfies is er een 32 MP camera beschikbaar. Deze camera beschikt over de unieke feature ‘Single Take’. Wanneer je deze modus inschakelt wordt er beeldmateriaal geschoten voor de duur van 10 seconden. Dankzij gevorderde AI volgen hieruit 7 foto’s en 3 video’s. Ongetwijfeld dat hier een leuke foto tussen zit.

De Galaxy M31s wordt aangedreven door de Exynos 9611 chipset. Je hebt in India nog de keuze uit 6 GB werkgeheugen en 8 GB werkgeheugen. Het is onduidelijk of wij deze keuze ook in Europa zullen krijgen. Wel staat vast dat wij ook over 128 GB opslag zullen beschikken.

Prijs en beschikbaarheid

De exacte prijs is nog niet duidelijk. In India verlaat de Galaxy M31s de winkel voor omgerekend € 220,=. Wij verwachten dat in Europa de prijs rond de € 250,- uit zal komen. Hierbij heb je dan nog de keuze uit de kleuren Mirage Blue en Mirage Black. Het zal in onze ogen niet lang meer duren alvorens de Galaxy M31s ook in Europa beschikbaar zal zijn.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.