BlackBerry KEY2 wordt 8 juni gelanceerd

Deze week heeft BlackBerry de officiële uitnodiging verstuurd naar verschillende partijen voor de lancering van de KEY2. Op 8 juni wordt de smartphone in China gelanceerd en op 7 juni zelfs al in New York. Op deze datum weten wij dus ook meer over de mysterieuze knop die wij op het toetsenbord hebben gezien.

Deze week heeft BlackBerry de officiële uitnodiging verstuurd naar verschillende partijen voor de lancering van de KEY2. Op 8 juni wordt de smartphone in China gelanceerd en op 7 juni zelfs al in New York. Op deze datum weten wij dus ook meer over de mysterieuze knop die wij op het toetsenbord hebben gezien.

BlackBerry KEY2

De nieuwe KEY2 is de directe opvolger van de KEYone. De opvolger heeft lang op zich moeten laten wachten. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen voor deze nieuwe opvolger. Voor de echte BlackBerry fans is er ook goed nieuws, het QWERTY toetsenbord blijft bij de opvolger gewoon bestaan. De nieuwe KEY2 wordt geleverd met een Snapdragon 660 chipset. Gek genoeg heeft de fabrikant wel besloten om er een kleinere accu in te zetten. Ondanks dat de opvolger in hardware er op vooruit gaat zal de accuduur er wel wat op in moeten leveren.

De KEY2 wordt de eerste smartphone van BlackBerry met een dualcamera en zal ook de beschikking krijgen over 6 GB werkgeheugen. Het scherm zou volgens bronnen nog steeds op 4.5 inch schermgrootte zitten met een maximale resolutie van 1620 x 1080 pixels. Alle details over de nieuwe KEY2, inclusief de uitleg over de knop, blijft nog even afwachten tot de werkelijke lancering van de smartphone.

7 & 8 juni

BlackBerry heeft er voor gekozen om de KEY2 tweemaal te lanceren. Vermoedelijk gebruikt BlackBerry New York om de wereldwijde lancering kenbaar te maken. Een dag later is China aan de beurt. Of hier dan ook een aangepaste versie van de KEY2 wordt gepresenteerd blijft onbekend. Gezien de tijdzones en tijdstippen waarop beide evenementen worden gehouden is een lancering gelijktijdig onmogelijk. Dit laatste doet daarom vermoeden dat BlackBerry voor China juist een ander model gaat leveren.

De BlackBerry KEY2 zal ook in Nederland beschikbaar gaan komen. Over een adviesprijs is nog niets bekend alsmede wanneer deze werkelijk leverbaar wordt. Wij verwachten dat de KEY2 toch eind juni of begin juli in de Nederlandse schappen ligt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Op het internet zijn renders verschenen van een tweetal iPhone's die wij dit jaar nog kunnen verwachten. Het gaat hierbij om de iPhone X Plus en vermoedelijk de nieuwe iPhone SE2. Uit de eerste renders kan wel wat informatie gehaald worden wat wij mogelijk kunnen gaan verwachten.

Renders Apple iPhone 2018 gelekt

Volgend bericht
Volgens laatste bronnen wil Samsung hun nieuwe Galaxy Note 9 op 9 augustus lanceren. Op dit moment werkt Samsung hard aan de laatste wijzigingen van dit nieuwe topmodel. Recentelijk heeft de CEO van Samsung Mobile aangegeven nog enkele ontwerpwijzigingen door te willen voeren om de concurrentie voor te blijven.

Galaxy Note 9 met hoogwaardige camerafunctie

Gerelateerde berichten
Total
13
Share