Betaalbare Nokia G300 5G lekt met Snapdragon 480

Nokia G300 lekt uit in detail.

HMD Global werkt aan minstens drie nieuwe toestellen, waaronder de eerste Nokia-tablet in jaren en twee smartphones. Een daarvan is de Nokia G300 5G die nu volledig is uitgelekt.

Dit is de Nokia G300

De Nokia G300 5G heeft een vrij bekend ontwerp en lijkt een ronde cameramodule aan de achterkant te hebben die is omgeven door een metalen ring, en een ingekerfd display aan de voorkant, compleet met een zeer dikke onderzijde.

Wat een van de beste budget 5G-telefoons op de markt zou kunnen zijn, wordt aangedreven door de Snapdragon 480-chipset, die HMD Global onlangs heeft gebruikt in de betaalbare Nokia G50 5G, en biedt 64 GB interne opslag met microSD-ondersteuning. Klanten kunnen ook verwachten toegang te krijgen tot een HD+(1600 x 720p) scherm van minimaal 6,5 inch. De vermelde specificaties wijzen op een 4,5-inch paneel, maar dat is vrijwel zeker een fout.

Andere noemenswaardige details zijn de aanwezigheid van een 16 megapixel hoofdcamera, een 5 megapixel ultragroothoeklens en een 2 megapixel dieptesensor. HMD Global gooit ook een 8-megapixel selfie-sensor in.

Ten slotte heeft het bedrijf naar verluidt gekozen voor een mooie 4.470 mAh-batterij die gebruikers een volledige dag van gebruik zou moeten bezorgen. HMD’s eigen tests schatten het apparaat naar verluidt in voor 14,4 uur gesprekstijd en meer dan 28 dagen standby-tijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
De Galaxy S21 en S21+ zijn nu eindelijk officieel.

Samsung Galaxy S21 FE 5G wordt mogelijk geannuleerd

Volgend bericht
Samsung Galaxy smartphones nu ook te gebruiken als digitale autosleutel.

Samsung Galaxy-smartphones nu als digitale autosleutel

Gerelateerde berichten
Total
19
Share