Beelden gelekt van de Moto Z3 Play en 5G Moto Mod

Op 6 juni zal Motorola de nieuwe Moto Z3 Play introduceren in Brazilië. Er zijn nu ook beelden verschenen van de 5G Moto Mod in combinatie met deze nieuwe smartphone. Al eerder was er sprake van de komst van deze accessoire en nu lijkt hij dan toch ook echt te komen.

5G Moto Mod

Motorola gebruikt de Moto Mods als externe accessoire, maar erg nuttige toevoeging op de smartphone. De 5G Moto Mod is een goed voorbeeld hiervan. Met deze module is het dus mogelijk om een Moto Mod compatibele smartphone geschikt te maken voor 5G. Alhoewel 5G nog niet beschikbaar is zullen langzamerhand wel netwerken omgebouwd gaan worden voor de nieuwe hogere snelheid. De 5G Moto Mod wordt op de achterzijde van de smartphone geklikt en als wij goed kijken is de 5G antenne aan de bovenzijde van de accessoire verwerkt. Op deze manier lijkt de Moto Z3 Play over een antenne te beschikken.

Motorola Moto Z3 Play

Naar aanloop van de introductie van deze smartphone zijn ook al de nodige specificaties uitgelekt. In ieder geval gaat de smartphone beschikken over een 6 inch AMOLED-scherm met een maximale resolutie van 2160 x 1080 pixels. De Moto Z3 Play wordt geleverd met een krachtige 1.8 Ghz octa-core processor welke wordt bijgestaan door 4 GB werkgeheugen. Er komen vermoedelijk twee varianten van deze smartphone op de markt. Een model met 32 GB opslagcapaciteit of een model met 64 GB opslag. Zoals wij kunnen verwachten van Motorola wordt de Moto Z3 Play geleverd met Android 8.1. Een update naar het nieuwe Android P kunnen wij uiteraard ook nog wel verwachten.

Volgens bronnen is de nieuwe Moto Z3 Play een van de dunste smartphones die dit jaar gepresenteerd zal gaan worden. Helaas moeten wij hiervoor nog even in spanning blijven wachten. Vermoedelijk zal Motorola op 6 juni ook nog enkele andere zaken gaan tonen. Zo bestaat het vermoeden dat de fabrikant met een zwaardere versie van de Moto G6 Plus gaat komen.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1137

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.