Asus ZenFone 6 zal niet verschijnen op het MWC

Asus is geen grote speler op de markt en daarom kan het juist alle aandacht gebruiken. Doorgaans kiezen dergelijke fabrikanten er dan ook voor om hun nieuwe smartphones op het MWC te tonen. Inmiddels is het duidelijk geworden dat de ZenFone 6 niet op deze beurs gelanceerd zal worden. De fabrikant heeft gekozen voor een andere datum welke een heel stuk verder weg ligt.

Boot missen

Dat Asus een eigen strategie heeft omtrent hun smartphones is inmiddels wel duidelijk. Hun eigenzinnige creaties bereiken toch een markt en hierdoor is de fabrikant nog steeds succesvol en actief op de smartphonemarkt. Het nieuwe vlaggenschip, de ZenFone 6, zal dit jaar op de markt gaan verschijnen. Een mooie gelegenheid zou de MWC zijn om de smartphone te lanceren.

Inmiddels is het duidelijk geworden dat Asus de MWC aan zich voorbij zal laten gaan. In plaats van deze wereldwijde aandacht kiest de fabrikant voor een eigen evenement die op 14 mei gepland staat in Valencia.

Notch

De nieuwste trend is uiteraard de druppelvormige uitsparing in het scherm. Juist in deze druppel wordt de selfiecamera ingebouwd. In een uitgelekte video is te zien dat de nieuwe ZenFone 6 ook deze nieuwe opbouw zal gebruiken. Qua informatie blijft het hier dan ook bij, want Asus brengt nooit veel informatie naar buiten over hun nieuwe vlaggenschip. Ook is het qua lekken erg goed gedicht en kunnen wij enkel maar hopen op meer informatie op voorhand.

14 mei

Voor de fans van het merk en hun smartphones zal 14 mei een mooie dag worden. Als de afbeelding correct is zal de fabrikant op deze dag hun nieuwe ZenFone 6 lanceren in Valencia. Deze datum ligt een heel stuk verder weg dan wij oorspronkelijk gedacht hadden. De verwachting is dan ook dat de ZenFone 6 pas in het derde kwartaal werkelijk in Nederland leverbaar zal gaan worden. Met deze informatie komt het nieuwe vlaggenschip rijkelijk laat en misschien wel te laat voor menigeen. De toekomst zal vertellen of de fabrikant nog op tijd is.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.