Asus introduceert de ZenFone Ares

In alle stilte heeft Asus de nieuwe ZenFone Ares gelanceerd. De nieuwe smartphone van Asus wordt gezien als de directe opvolger van de AR. De nieuwe ZenFone Ares heeft dan ook zijn pijlen gericht op augumented reality en virtual reality, net als bij de AR.

In alle stilte heeft Asus de nieuwe ZenFone Ares gelanceerd. De nieuwe smartphone van Asus wordt gezien als de directe opvolger van de AR. De nieuwe ZenFone Ares heeft dan ook zijn pijlen gericht op augumented reality en virtual reality, net als bij de AR.

Specificaties ZenFone Ares

De nieuwe smartphone van de fabrikant komt met specificaties die gelijkwaardig zijn aan zijn voorganger. De ZenFone Ares wordt geleverd met een 5.7 inch Super AMOLED touchscreen. Dit scherm heeft een maximale resolutie van 2560 x 1440 pixels. Net als bij zijn voorganger wordt ook dit scherm voorzien van Tru2life technologie. Hierdoor is het mogelijk om het scherm ook bij veel licht goed te zien.

De ZenFone Ares wordt aangedreven door de Snapdragon 821 chipset die wordt ondersteund door 8 GB werkgeheugen. Voor de opslag van media is er standaard 128 GB beschikbaar en dit kan eventueel verder uitgebreid worden. Aan de achterzijde treffen wij een hoogwaardige 23 megapixels camera. Rondom deze camera beschikt de ZenFone Ares uiteraard software rondom augumented reality voor de mooie 3D-effecten. Aan de voorzijde treffen wij een 8 megapixels selfiecamera aan.

Opmerkelijk genoeg wordt de nieuwe ZenFone Ares wel geleverd met een oudere versie van Android. De smartphone wordt geleverd met Android 7.0. Deze teleurstelling wordt wel weer opgevangen voor de accu met 3300 mAh capaciteit.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe ZenFone Ares is per direct beschikbaar. De adviesprijs zal omgerekend ongeveer op € 300,- gaan liggen. In Taiwan is de verkoop van de nieuwe smartphone al begonnen. Of de ZenFone Ares ook in Nederland beschikbaar zal komen is nog onbekend. Opmerkelijk genoeg claimt Asus dat deze ZenFone Ares enkel in Taiwan beschikbaar gaat komen. Al eerder heeft de fabrikant dergelijke uitspraken gedaan waarna de smartphone toch in meerdere landen leverbaar werd. Zijn voorganger is ook al geruime tijd in Nederland leverbaar. Er is dus wel een gedegen kans dat de ZenFone Ares in Nederland beschikbaar komt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Smartphonefabrikanten zijn continu bezig om innovatief te zijn. Apple is hier een goed voorbeeld van en recentelijk heeft de fabrikant vier nieuwe patenten gekregen. Het zijn patenten met onder andere indoor navigatie en een verbeterde LED-flitser. Deze twee patenten hebben nog kans om spoedig in nieuwe iPhone's te belanden. De andere twee zullen wij voorlopig nog niet treffen. Toch bieden de patenten wel een mooi inzicht welke kant Apple nu wil gaan met hun nieuwe generatie iPhone's.

Apple bezit vier nieuwe patenten

Volgend bericht
Motorola is momenteel druk bezig met de ontwikkeling van enkele smartphones. De Motorola Moto C2 moet de eerste Android Go smartphone gaan worden. Hiermee heeft de fabrikant straks bij elke Android besturingssysteem een passende smartphone.

Motorola Moto C2 eerste Android Go smartphone

Gerelateerde berichten
Total
4
Share