Vanaf vandaag is Apple One in Nederland beschikbaar.

Apple One is nu per direct beschikbaar in Nederland

Het was al wel langer duidelijk dat Apple hun verschillende diensten graag wilde gaan samenvoegen. Het was echter voor lange tijd onduidelijk op welke termijn dit zou gaan gebeuren en hoe mijn dit verder in het vat zou gaan gieten. Vandaag is hier meer duidelijkheid in gekomen en is de vernieuwde dienst per direct beschikbaar.

Apple One als mediabundel

Met Apple One zijn verschillende diensten onder een enkele noemer samengevoegd. Binnen Apple One kunnen wij vanaf nu Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade en iCloud terugvinden. Door het samenvoegen van deze diensten creëert het bedrijf een eigen wereld waarin alle beschikbare media en entertainment beschikbaar is.

Abonnementen

In Nederland zullen voorlopig enkel Individueel en Gezin tegen gaan komen. In verschillende andere landen komen wij ook nog News+ en Fitness+ tegen. Deze diensten zijn vooralsnog niet in Nederland beschikbaar. Wanneer Apple deze alsnog zal gaan aanbieden vallen deze laatste twee diensten onder Premier.

Zowel bij Individueel als bij Gezin heb je toegang tot alle eerder genoemde diensten. Bij Individueel heb je 50 GB iCloud-opslag en is het account enkel voor jou toegankelijk. Bij het abonnement Gezin kunnen nog vijf andere leden toegevoegd worden aan het account. Je hebt dan ook 200 GB iCloud-opslag. Deze abonnementen kosten in Nederland respectievelijk € 14,95 en € 19,95 per maand.

Apple One omvat een gratis proefperiode van 30 dagen voor al die Apple-abonnementsservices die u nog niet hebt. Het mooie van Apple One is niet alleen de kortingsprijs, maar ook dat je maar één factuur per maand krijgt en je Apple One-abonnement op elk moment kunt wijzigen of annuleren, zonder vragen te stellen.

Aanzienlijke besparing

Met Apple One kun je aanzienlijk besparen op de kosten van de afzonderlijke diensten. Neem bijvoorbeeld Apple Music en TV +. Het muziekabonnement is € 9,99, terwijl TV + een jaar lang gratis is bij een Apple-apparaat, maar de prijs is eigenlijk € 4,99. 

Met de Arcade van € 4,99 en een euro voor standaard iCloud-opslag, komt er een totaal van ongeveer € 21 binnen. De standaard Apple One-bundel is € 14,95, of € 6 minder dan wat je zou betalen voor de afzonderlijke abonnementen.

Op jaarlijkse basis kun je dus aanzienlijk besparen door voor Apple One te kiezen. De keuze wordt hierdoor wel een stuk eenvoudiger, maar direct ook een stuk aantrekkelijker gemaakt.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.