Apple iPhone Xs en Xs Max vandaag officieel in de verkoop

Vandaag is de officiële verkoop van start gegaan voor de iPhone Xs en de Xs Max. Op veel plekken is deze verkoop vandaag officieel van start gegaan waardoor de lange rijen meevallen. Bij eerdere lanceringen stonden er doorgaans lange rijen bij de verschillende Apple Stores in ons land. Vanaf 8 uur gingen de verschillende winkels open om de verkoop van de nieuwe iPhone’s in te luiden.

Geen stormloop

Ten opzichte van afgelopen jaren is de stormloop inmiddels ver te vinden. Normaal stonden er lange rijen bij de Apple Stores in Amsterdam, Den Haag en Haarlem. De kleine rij bij deze winkel komt vooral doordat de verkoop van de nieuwe iPhone Xs en Xs Max vandaag landelijk is gestart. Zo is de smartphone bij veel providers ook vandaag beschikbaar alsmede bij veel andere telecomwinkels. Een andere bijkomstigheid is het feit dat in de afgelopen week beide smartphone gereserveerd konden worden. Dit kon onder andere bij verschillende providers en online telecomwinkels. Wie dit laatste gedaan heeft kan de levering vandaag thuis verwachten. Daarnaast is de stormloop op de iPhone Xs en Xs Max flink ingedamt door de forse prijs die Apple vraagt voor de nieuwe smartphones. Niet iedereen kan zich een dergelijk dure smartphone veroorloven.

Iphone Xr

De goedkoopste smartphone van het trio laat nog even op zich wachten. De iPhone Xr wordt eind volgende maand pas verwacht nadat er problemen tijdens de productie waren ontstaan. Het is goed mogelijk dat veel mensen op deze versie wachten. Het is immers de meest betaalbare iPhone van de nieuwe serie. Wellicht zal de stormloop op de iPhone’s vanaf 26 oktober gaan plaatsvinden.

Adviesprijzen

In ieder geval is vandaag de verkoop van de 5.8 inch iPhone Xs van start gegaan, tesamen met de 6.5 inch iPhone Xs Max. Onderstaand hebben wij dan ook de adviesprijzen vermeld. Uiteraard zijn andere bedrijven vrij om hierin een andere prijs te hanteren. Daarnaast is het duo uiteraard goedkoper in de aanschaf wanneer deze in combinatie met een abonnement worden aangeschaft.

Apple iPhone XS:
64 GB: EUR 1.159
256 GB: EUR 1.329
512 GB: EUR: 1.559

Apple iPhone XS Max:
64 GB: EUR: 1.259
256 GB: EUR: 1.429
512 GB: EUR: 1.659

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.