Apple iPhone 14 met TouchID onder het scherm

De iPhone 12 krijgt een kleinere accu om het prijsverschil van 5G te kunnen maskeren.

Als we de laatste speculaties mogen vertrouwen, zijn we nog drie maanden en één dag verwijderd van Apple’s langverwachte iPhone 13-familieaankondiging . Dat weerhoudt natuurlijk een van ‘s werelds meest betrouwbare bronnen van “iRumors” er niet van om al enkele van de belangrijkste verkoopargumenten van de iPhone 14-serie van volgend jaar en de derde generatie iPhone SE te onthullen .

Ondanks Ming-Chi Kuo’s uitstekende staat van dienst bij het omgaan met dit soort informatie, moet alles wat we je gaan vertellen met de grootste voorzichtigheid en zelfs een gezonde dosis scepsis worden behandeld.

Touch ID kan herleven

Voordat we onze tanden zetten in de eerste van Kuo’s twee nieuwe voorspellingen, moeten we er waarschijnlijk op wijzen dat de analist Apple ‘s eind 2022-handsets niet de iPhone 14-lijst noemt … nog niet.

In plaats daarvan meldt MacRumors eenvoudigweg dat de huidige verwachting is dat de in Cupertino gevestigde technologiegigant de technologie voor vingerafdrukherkenning onder het scherm integreert in “sommige” 2022 iPhone-modellen.

Voor zover we nu weten, zou dat de iPhone SE-upgrade van volgend jaar kunnen zijn, maar zoals we hieronder zullen beschrijven, voelt dat hoogst onwaarschijnlijk … op zijn zachtst gezegd. Interessant is dat Apple naar verwachting nog steeds in het najaar van 2022 in totaal vier iPhone 13-sequels zal uitbrengen, ook al komt er vrijwel zeker geen mini-versie van het merk .

Een 6,1-inch scherm zou vanaf volgend jaar de nieuwe “mini” kunnen zijn, terwijl het 6,7-inch formaat niet langer ultra-high-end specificaties zal evenaren.

Dat komt omdat de iPhone 14-familie twee “compacte” 6,1-inch leden en twee jumbo-sized 6,7-inch modellen zou moeten bevatten, wat hoogstwaarschijnlijk betekent dat de ultramoderne in het scherm ingebouwde Touch ID-vingerafdruksensoren zullen worden gereserveerd voor de twee Pro-varianten.

Uiteraard is dat nog niet in steen gebeiteld, en afhankelijk van zaken als productieopbrengsten en componentkosten, zou Apple nog steeds kunnen besluiten om de functie uit te breiden naar een derde model of het verder te beperken tot slechts één.

Voorlopig is het slimme geld echter op het bedrijf dat een 6,1-inch iPhone 14 Pro en een 6,7-inch iPhone 14 Pro Max met in-display vingerafdrukverificatie lanceert. Dezelfde handsets zouden de sprong naar een 48 MP groothoeklens kunnen maken, in tegenstelling tot de niet- Pro 6.1 en 6.7-inch modellen, waarvan de laatste naar verwachting “minder dan $ 900 zal kosten”.

Dat klinkt misschien niet ongelooflijk betaalbaar, maar in vergelijking met de iPhone 12 Pro Max van $ 1.100 en hoger, moet deze iPhone 14 Max-variant (geen bevestigde naam natuurlijk) duidelijk een paar bochten nemen, vandaar de verwachte ontbrekende Touch ID-sensor.

iPhone SE 2022

Voor het geval je het nog niet besefte, de in het voorjaar van 2020 uitgebrachte iPhone SE moet nog een vervolg krijgen. Volgens Ming-Chi Kuo ( via MacRumors ) zal dit waarschijnlijk niet gebeuren tegen “de eerste helft van 2022”, maar Apple is van plan dit lange wachten de moeite waard te maken door de volgende versie uit te rusten met, tromgeroffel, 5G-snelheden.

Baanbrekend spul, hè? Alle ironie terzijde, het is zeker bemoedigend om te horen dat de derde generatie iPhone SE naar verluidt op de markt zal worden gebracht als de “goedkoopste 5G-iPhone ooit”, hoewel dat natuurlijk niet noodzakelijkerwijs betekent dat Apple van plan is de beste budget 5G-telefoons te evenaren (laat staan ​​te onderbieden) nu beschikbaar.

Het enige dat de iPhone SE (2022) nodig heeft, is goedkoper te zijn dan de iPhone 12 mini 5G van $ 699 en hoger, en helaas, om dat doel te bereiken, wil Apple naar verluidt het ontwerp van de tweede generatie iPhone SE grotendeels ongewijzigd houden.

Dat betekent dat je zowel je bezelless als notchless dromen vaarwel kunt kussen (tenminste met een krap budget), hoewel we er aan de positieve kant vrij zeker van zijn dat Apple de eerder genoemde prijs van $ 699 een tandje lager zal zetten … of tien bij het herkauwen van een vijf jaar oud ontwerp .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Honor heeft de marketingnamen 'Honor Magic Fold' en 'Honor Magic Flip' in China als handelsmerk geregistreerd . De eerste zal naar verwachting de naam zijn van de eerste opvouwbare tablet van het merk, die zal wedijveren met de Galaxy Z Fold 3 van Samsung .

Honor werkt aan de Magic Fold, Flip en Flex

Volgend bericht
Android apps kunnen binnenkort ook op Windows 11 werken.

Android apps binnenkort ook op jouw PC

Gerelateerde berichten
Total
1
Share