Apple iPhone 13 komt met variabel 120 Hz display

De Apple iPhone 12 Pro Max heeft mogelijk al wat details prijsgegeven.

Een rapport van de Zuid-Koreaanse outlet The Elec (via MacRumors ) heeft beweringen bevestigd dat ten minste twee modellen in de volgende iPhone-serie, vermoedelijk de iPhone 13 Pro en Pro Max, een verversingssnelheid van 120 Hz zullen ondersteunen.

Vernieuwd scherm iPhone 13

De functie werd weggelaten uit de iPhone 12 vanwege zorgen over de levensduur van de batterij. Volgend jaar zal Apple naar verwachting de schermtechnologie van lage temperatuur polykristallijn oxide (LTPO) toepassen. Dit zou een variabele vernieuwingsfrequentie mogelijk maken en ook zorgen over energie-efficiëntie wegnemen. Het zou ook eindelijk Always On Display naar de iPhone kunnen brengen.

Het rapport van vandaag zegt ook dat Samsung het grootste deel van de OLED-panelen voor de iPhone 13 zal leveren , en de rest zal worden verdeeld tussen LG en BOE, op voorwaarde dat de laatste de kwaliteitstest van Apple doorstaat.

Het rapport beweert ook dat de iPhone volgend jaar een ingebouwde vingerafdrukscanner zal hebben, wat overeenkomt met een recent lek dat zei dat de iPhone 13 zowel Face ID als Touch ID zou hebben . Tegelijkertijd beweert een gerucht dat de eerste prototype-eenheid geen Touch ID heeft, dus het valt nog te bezien of de functie zal slagen. 

Niet de eerste

De Samsung  Galaxy Note 20 Ultra en de Z Fold 2 zijn de eerste smartphones in de branche met LTPO-dunne-filmtransistors (TFT) en de Zuid-Koreaanse gigant heeft de technologie gebrandmerkt als hybride oxide en polykristallijn silicium (HOP). In vergelijking met lage-temperatuur polykristallijn silicium (LTPS) dat vaak wordt gebruikt voor smartphones, kan LTPO het stroomverbruik van OLED-schermen met wel 20 procent verminderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht

De OnePlus 9 lijkt qua ontwerpt sterk op de OnePlus 8T.

OnePlus 9 voor het eerst in beeld

Volgend bericht

De zeer betaalbare Nokia 5.4 zal binnenkort in Nederland leverbaar zijn.

Nokia 5.4 aangekondigd voor € 189,-

Gerelateerde berichten

Total
5
Share