De Apple iPhone 12 Pro Max heeft mogelijk al wat details prijsgegeven.

Apple iPhone 13 komt met variabel 120 Hz display

Een rapport van de Zuid-Koreaanse outlet The Elec (via MacRumors ) heeft beweringen bevestigd dat ten minste twee modellen in de volgende iPhone-serie, vermoedelijk de iPhone 13 Pro en Pro Max, een verversingssnelheid van 120 Hz zullen ondersteunen.

Vernieuwd scherm iPhone 13

De functie werd weggelaten uit de iPhone 12 vanwege zorgen over de levensduur van de batterij. Volgend jaar zal Apple naar verwachting de schermtechnologie van lage temperatuur polykristallijn oxide (LTPO) toepassen. Dit zou een variabele vernieuwingsfrequentie mogelijk maken en ook zorgen over energie-efficiëntie wegnemen. Het zou ook eindelijk Always On Display naar de iPhone kunnen brengen.

Het rapport van vandaag zegt ook dat Samsung het grootste deel van de OLED-panelen voor de iPhone 13 zal leveren , en de rest zal worden verdeeld tussen LG en BOE, op voorwaarde dat de laatste de kwaliteitstest van Apple doorstaat.

Het rapport beweert ook dat de iPhone volgend jaar een ingebouwde vingerafdrukscanner zal hebben, wat overeenkomt met een recent lek dat zei dat de iPhone 13 zowel Face ID als Touch ID zou hebben . Tegelijkertijd beweert een gerucht dat de eerste prototype-eenheid geen Touch ID heeft, dus het valt nog te bezien of de functie zal slagen. 

Niet de eerste

De Samsung  Galaxy Note 20 Ultra en de Z Fold 2 zijn de eerste smartphones in de branche met LTPO-dunne-filmtransistors (TFT) en de Zuid-Koreaanse gigant heeft de technologie gebrandmerkt als hybride oxide en polykristallijn silicium (HOP). In vergelijking met lage-temperatuur polykristallijn silicium (LTPS) dat vaak wordt gebruikt voor smartphones, kan LTPO het stroomverbruik van OLED-schermen met wel 20 procent verminderen.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1137

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.