Apple iPhone 12 is nu ook leverbaar in de kleur paars.

Apple iPhone 12 en Mini vanaf 30 april in paars beschikbaar

Apple’s Spring Loaded-evenement was nog maar net begonnen of Tim Cook haalde een verrassing tevoorschijn. Apple zal een nieuwe kleur toevoegen aan de iPhone 12 en iPhone 12 mini, namelijk paars. Pre-orders voor de nieuwe kleur beginnen aanstaande vrijdag 23 april en de telefoons zijn een week later beschikbaar, op 30 april.

Nieuwe hoesjes

Naast de handsets zelf, biedt Apple een MagSafe lederen hoes en lederen hoes in diep violet en een siliconen hoes in capriblauw, pistache, meloen of amethist. Ook wordt een lederen portemonnee in Arizona toegevoegd. Alle nieuwe accessoires kunnen vandaag worden besteld.

iPhone 12 is populair

Voordat hij de aankondiging deed, merkte Cook op dat de iPhone 12 de populairste smartphone ter wereld is. Dit werd herhaald door Greg Joswiak, senior vice president Worldwide Marketing van Apple, die eraan toevoegde dat “de iPhone 12-familie een klanttevredenheid van meer dan 99 procent heeft. De nieuwe paarse afwerking, net op tijd voor de lente, voegt nog een heldere en leuke optie toe aan de line-up, en we denken dat klanten er dol op zullen zijn. “

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1137

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.