Android Go Samsung Galaxy A2 Core gelekt

Op het internet zijn details verschenen over de Galaxy A2 Core. Het model wordt de tweede smartphone vanuit Samsung die zal gaan werken op Android Go. Al eerder lanceerde de fabrikant de Galaxy J2 Core. De nieuwe Galaxy A2 Core moet nog een stukje goedkoper gaan worden en hier zullen ook de specificaties dan naar zijn.

Eerder gelekt

Al eerder werd duidelijk dat de fabrikant bezig was met dit model. Al eerder werd de Galaxy A2 Core gespot onder de naam SM-A260F. Hier kwamen toen ook al de eerste details over het model naar boven.

Vooral eenvoud kenmerkt dit nieuwe model. Zo wordt hij standaard geleverd met 1 GB werkgeheugen en 8 GB opslag. Voor de selfiecamera is er een 5 megapixels camera beschikbaar en aan de achterzijde zien wij een 8 megapixels camera terug. De Galaxy A2 Core wordt geleverd met Samsungs’ eigen chipset, de Exynos 7870 octacore.

Simpel ontwerp

Verwacht geen hoogstand ontwerp bij dit instapmodel. De Galaxy A2 Core is wat dat betreft goed te vergelijken met de J2 Core. De A2 Core beschikt dan ook over relatief dikkere bezels in vergelijking met de huidige generatie smartphones. Desondanks beschikt de smartphone nog over een 5 inch touchscreen.

Het is onbekend of dit model ook daadwerkelijk in Nederland beschikbaar komt is nog onbekend. Gek genoeg is de J2 Core kort na lancering ook in Nederland beschikbaar gekomen. Er is dus een gedegen kans dat ook dit model in de Nederlandse schappen zal komen te liggen. Wanneer de Galaxy A2 Core gelanceerd zal worden is nog niet bekend, maar op de foto zien wij een datum staan van 22 maart. Wij houden ons maar even vast aan deze datum.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1189

2 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.