Voor dit jaar kunnen wij verwachten dat LG hun nieuwe vlaggenschip zal lanceren onder de naam V35. Momenteel werkt LG nog onder de codenaam 'Emma' aan de smartphone. Toch is de verwachting dat deze V35 in de tweede helft van dit jaar wordt gepresenteerd. Inmiddels zijn er al de nodige geruchten rond aan het gaan en het is dan ook tijd om alles eens goed samen te vatten. Wat kunnen wij eigenlijk verwachten van de opvolger van de V30?

Alles wat wij weten over de LG V35

Voor dit jaar kunnen wij verwachten dat LG hun nieuwe vlaggenschip zal lanceren onder de naam V35. Momenteel werkt LG nog onder de codenaam ‘Emma’ aan de smartphone. Toch is de verwachting dat deze V35 in de tweede helft van dit jaar wordt gepresenteerd. Inmiddels zijn er al de nodige geruchten rond aan het gaan en het is dan ook tijd om alles eens goed samen te vatten. Wat kunnen wij eigenlijk verwachten van de opvolger van de V30?

Design

Op basis van de eerste foto’s die zijn gelekt is er eigenlijk weinig nieuws te melden. In dat opzicht is de V35 weinig vernieuwend en zelfs misschien wel saai te noemen. Het ontwerp heeft veel weg van de Samsung Galaxy S9 of Galaxy S9+. opvallend genoeg kiest LG bij deze nieuwe V35 niet voor het alom bekende notchdesign. Hiermee onderscheidt de fabrikant zich toch wat op een vreemde manier. Onlangs presenteerde LG namelijk de nieuwe Q7-serie en juist deze modellen hebben wel de inkeping in het scherm aan de bovenzijde. De V35 zal qua ontwerp dan ook niet veel afwijken van de bestaande V30. Op het gebied van hardware moet de smartphone de concurrentie dan gaan aftroeven.

Eerste specificaties

Voorlopig moeten wij enorm leunen op geruchten die in de rondte gaan rondom de V35. Met enige zekerheid kunnen wij wel zeggen dat het nieuwe vlaggenschip geleverd gaat worden met een AMOLED-scherm met een schermgrootte van 6 inch. De V35 zal aangedreven worden door de Snapdragon 845 van Qualcomm en wordt ondersteunt door 6 GB werkgeheugen. Voor de opslag is er standaard 64 GB beschikbaar. Aan de achterzijde zullen wij vermoedelijk weer dezelfde camera’s aantreffen die wij nu ook op de V30 aantreffen. Het gaat dan om een combinatie van een tweetal 16 megapixels camera’s. Als toevoeging zal Google Lens ondersteunt worden om omgevingen automatisch te laten herkennen door de camera. Vooral op technisch vlak zal de V35 het vooral beter moeten gaan doen. Het is vermoedelijk ook de eerste high-end smartphone vanuit LG die met het nieuwe Android P wordt geleverd.

Beschikbaarheid

LG weet de gemoederen hoog te houden met de nieuwe V35. Er gaan geruchten rond dat LG het model in juli wil presenteren. De smartphone moet hierna in augustus in Korea en Amerika in de verkoop gaan. Vermoedelijk zal de V35 dan later dit jaar ook in Nederland beschikbaar gaan komen. De V30 zal dan uiteraard in de uitverkoop gaan om weer de ruimte te geven voor de V35. Het is dan ook de verwachting dat de smartphone dezelfde adviesprijs meekrijgt als waar de V30 destijds mee is gelanceerd.

Paul Herps

Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.

Voeg reactie toe

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons

Volg ons direct op Facebook of Twitter en blijf continu op de hoogte van het laatste nieuws.