De nieuwe Oppo Reno4 zal mogelijk al spoedig gelanceerd worden.

Afbeeldingen van de Oppo Reno4 duiken op

Het is duidelijk dat de huidige Reno-serie van Oppo wereldwijd goed aanslaat. De fabrikant heeft inmiddels verschillende varianten op de markt gebracht. Recentelijk zijn er afbeeldingen online gezet waarbij het duidelijk is dat de Reno4 binnenkort zijn opwachting zal maken. De afbeeldingen zijn op het sociale netwerk Weibo verschenen inclusief enkele specificaties.

Buitenzijde Reno4

De eerste details over de nieuwe Reno4 zijn dankzij de afbeeldingen al duidelijk. Zo zal de smartphone beschikbaar komen in een tweetal kleuren. De buitenzijde is echter al wel opvallend te noemen. Aan de achterzijde zien wij in ieder geval een viertal camera’s terug. Rechts van deze cameramodule prijkt het logo van Oppo. Daaronder zien wij de term ‘Glow’ staan. Deze naam kan op verschillende zaken wijzen, maar voor nu gaan wij nog even uit van een marketingnaam voor de kleur van de smartphone.

Eerste details

Gelukkig komen de afbeeldingen met nog wat extra informatie over de Reno4. Zo komt de cameramodule aan de achterzijde onder andere met de Ultra Steady feature. Wanneer de Chinese vertaalmachine zijn werk doet kunnen wij ook nog rekenen op de Super Night Scene Video feature. Om in normalere termen te kunnen spreken zal dit waarschijnlijk gaan om een speciale nachtmodus tijdens het filmen. Details over beide features zullen ongetwijfeld spoedig uit de doeken worden gedaan.

De nieuwe Reno4 zal in ieder geval 5G ondersteunen. Daarnaast zal de smartphone 65W snelladen krijgen. Met deze laatste toevoegingen is de smartphone niet alleen snel op een mobiel netwerk, maar ook nog eens razendsnel in het laden.

Details over de voorzijde ontbreken vooralsnog. De afbeeldingen geven hier nog geen informatie over prijs. Wat de Reno4 in dat opzicht voor ons in petto heeft is nog maar even afwachten.

Lancering

Gek genoeg wordt de Reno4 momenteel al gepromoot in verschillende Chinese winkels. Een lancering van de smartphone lijkt dus aanstaande te zijn. Wanneer deze lancering echter gepland staat is niet bekend. Vermoedelijk zal de introductie van de Reno4, net als bij andere fabrikanten, volledig online gebeuren. De verwachting is dat de Reno4 uiteindelijk ook in Nederland beschikbaar zal komen al zullen wij nog wel even moeten wachten. In dat opzicht is er wel een forse vertraging op te merken tussen de lancering in China en de werkelijke beschikbaarheid in Nederland.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.