Lees hier alle details over de OnePlus 8 en de OnePlus 8 Pro.

Adviesprijzen van de OnePlus 8 (Pro) al bekend

Een Europese webwinkel heeft vandaag de adviesprijzen van zowel de OnePlus 8 als de OnePlus 8 Pro online gezet. Het was al de verwachting dat wij dieper in de buidel zouden moeten tasten. De prijzen die vandaag online zijn verschenen bevestigen dit vermoeden. Met deze adviesprijzen zullen beide modellen weer een klap duurder zijn in vergelijking met hun voorgangers.

Adviesprijzen OnePlus 8 (Pro)

De adviesprijzen zijn inmiddels door de webwinkel offline gehaald, maar de doorgaans goed geïnformeerd WinFuture had alsnog voldoende tijd om de prijzen te kopiëren. Tot op heden konden wij enkel gissen naar prijzen van de twee nieuwe topmodellen. Vandaag is het dus duidelijk geworden welke prijzen de OnePlus 8 en de Pro-variant met zich mee zullen dragen.

Verwacht zeker geen koopjes ten opzichte van zijn voorgangers. Je mag in onze ogen deze qua prijsstelling niet eens vergelijken. Waar de OnePlus 7T verscheen met een adviesprijs van 599 euro, kost de goedkoopste versie van de OnePlus 8 719 of 729 euro. De OnePlus 8 Pro kost 919 of 929 euro, terwijl de OnePlus 7T Pro voor 759 euro wordt verkocht. In de onderstaande prijslijst is nog geen rekening gehouden met mogelijk andere importheffingen of afwijkingen. De Nederlandse prijs kan uiteindelijk nog iets afwijken.

  • OnePlus 8: 8 GB RAM, 128 GB opslag: € 719,= of € 729,=
  • OnePlus 8: 12 GB RAM, 256 GB opslag: € 819,= of € 829,=
  • OnePlus 8 Pro: 8 GB RAM, 128 GB opslag: € 919,= of € 929,=
  • OnePlus 8 Pro: 12 GB RAM, 256 GB opslag: € 1009,= of € 1019,=

Prijsstijging

Zoals je kunt opmerken in de bovenstaande prijslijsten zullen er een tweetal variant per model verschijnen. Hierbij moet de keuze gemaakt worden tussen de opslag. Wanneer je dus voor meer opslag kiest krijg je automatisch ook meer werkgeheugen. Het enorme werkgeheugen verklaart echter nog niet direct de enorme prijsstijging. Het kan echter wel verklaart worden wanneer wij even verder kijken. Zo worden beide modellen geleverd met de nieuwste Snapdragon 865 chipset. Daarnaast zullen de OnePlus 8 en de Pro standaard 5G ondersteunen. De fabrikant zelf claimt dat er nog meer zaken onder handen zijn genomen die de prijsstijging mogelijk kunnen verklaren. Op 14 april, als beide modellen worden gelanceerd, zullen wij hier ongetwijfeld een beter beeld van krijgen.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.