Adviesprijzen van de nieuwe reeks iPhone’s gelekt

Met veel spanning zit iedereen te wachten op de werkelijke introductie van de nieuwe reeks iPhone’s. Over de naamgeving is nog niet iedereen het eens, maar bronnen kunnen inmiddels wel de adviesprijzen prijsgeven van de drie nieuwkomers. De bronnen zijn bekend met de marketingplannen van Apple en hierdoor hebben ze ook inzicht gekregen in de adviesprijzen van de iPhone’s.

Naamgeving

Over de mogelijke naamgeving van alle modellen gaan nog de nodige speculaties in de rondte. Volgens bronnen zal de 6.5 inch OLED iPhone de toevoeging ‘Plus’ van zich afschudden. Volgens deze zelfde bronnen zal het model de naam iPhone Xs Max mee gaan krijgen. Ondanks deze naamswijziging kunnen wij er vooralsnog van uit gaan dat deze nieuwe modellen qua ontwerp gelijk zijn aan de bestaande iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Enkel de schermgrootte, wat kleine wijzigingen in de hardware en de batterij lijken vooralsnog wel de grote wijzigingen te zijn rondom de nieuwe iPhone Xs en iPhone Xs Max. De 6.1 inch LCD iPhone, die vermoedelijk later beschikbaar komt, zal krijgt vermoedelijk de naam iPhone 9. De werkelijk naam is echter nog steeds niet bekend en ook bronnen kunnen hier nog niets over melden. Hier weet Apple ons dus nog in spanning te houden.

Adviesprijzen

Vanuit Duitsland zijn wel de adviesprijzen al gelekt voor de drie nieuwe modellen. Deze bron heeft al vaker dergelijke informatie gelekt en zat er vaak erg goed bij. Kort gezegd zal de iPhone 9 dezelfde adviesprijs krijgen in vergelijking met de iPhone 8 bij lancering. De iPhone Xs zal dezelfde adviesprijs krijgen als de iPhone 8 Plus die afgelopen jaar is gelanceerd. De iPhone Xs Max krijgt dezelfde adviesprijs mee als de iPhone X van afgelopen jaar. Met deze informatie komen wij op de volgende adviesprijzen uit.

 • 6.1 inch LCD iPhone: € 799,-
 • iPhone Xs: € 909,-
 • iPhone Xs Plus: € 1149,-

  In de bovenstaande lijst gaan wij uiteraard wel uit van het standaard model met 64 GB opslag. Als je dus meer opslag wenst zal ook de prijs van de iPhone stijgen. Wanneer je bijvoorbeeld een 256 GB versie wenst zul je een meerpijs betalen van € 170,-. Vermoedelijk komt er ook een 512 GB versie beschikbaar voor de iPhone Xs en iPhone Xs Max. De meerprijs ten opzichte van het basismodel is helaas nog niet bekend. Hierin kan Apple ons dus nog verrassen.

  Op 12 september zullen alle details rondom de nieuwe reeks iPhone’s kenbaar gemaakt worden. Op deze datum heeft Apple een evenement gepland om de iPhone’s te lanceren. Volgende week weten wij dus definitief meer.

 • Standaard afbeelding
  Paul Herps
  Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
  Artikelen: 1137

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.