Adviesprijzen Samsung Galaxy S10 serie zijn bekend

De complete Galaxy S10-serie moeten nog gelanceerd worden, maar de adviesprijzen zijn inmiddels wel bekend geworden. Voor de duurste versie moet je flink in de buidel tasten, maar de goedkoopste versie is nog goed betaalbaar. De verschillen tussen beide modellen zijn dan ook wel aanzienlijk.

De complete Galaxy S10-serie moeten nog gelanceerd worden, maar de adviesprijzen zijn inmiddels wel bekend geworden. Voor de duurste versie moet je flink in de buidel tasten, maar de goedkoopste versie is nog goed betaalbaar. De verschillen tussen beide modellen zijn dan ook wel aanzienlijk.

Samsung Galaxy S10e

De goedkoopste van het trio is de Galaxy S10e. Het model krijgt een ‘standaard’ vormgeving. Zo zal de kromming in het scherm in dit model afwezig zijn. Dit model zal dan ook beschikbaar komen met een adviesprijs van € 749,-. Het model wordt dan geleverd met 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslag.

Samsung Galaxy S10

De reguliere Galaxy S10 zal wel de beschikking gaan krijgen over de kromming in het scherm. Het model zal in twee varianten beschikbaar komen. Zo kun je kiezen uit een versie met 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslag voor € 899,-. Voor € 1149,- kun je echter ook de trotse bezitter worden van het model met 8 GB werkgeheugen en 512 GB opslag. Met deze adviesprijzen wordt de Galaxy S10 bij introductie al € 50,- duurder ten opzichte van zijn voorganger.

Samsung Galaxy S10+

De duurste versie van het trio is de Galaxy S10+. Dit model komt in een drietal varianten waarbij de versie met 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslag de goedkoopste is. Voor dit model moet dan alsnog € 999,- neergeteld worden. Voor het model met 8 GB RAM en 512 GB opslag zul je € 1249,- moeten neerleggen. Wie het absolute topmodel wenst met 12 GB RAM en 1 TB opslag kan hier eigenaar van worden voor € 1499,-.

Bronnen

De genoemde adviesprijzen komen van een betrouwbare bron die al eerder de correcte informatie heeft gegeven over adviesprijzen over nog te lanceren modellen. Volgens de bron komen de adviesprijzen van een Nederlandse winkel. Volgens laatste berichten zullen de modellen per 8 maart beschikbaar zijn in winkels.

Ook zijn er inmiddels duidelijke renders en foto’s verschenen van de Galaxy S10 en de Galaxy S10+. De voorzijde is hierbij opvallend anders. Zo is de Galaxy S10 van een enkel gat in het scherm voorzien voor de selfiecamera. De Galaxy S10+ heeft een groter gat aan de voorzijde en is er ook duidelijk een tweede sensor te zien. Welke functie deze tweede sensor heeft zal tijdens introductie moeten gaan blijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Per 4 februari zal KPN hun mobiele abonnementen aan gaan passen. In de nieuwe structuur is er meer vrijheid in belminuten en data en zijn de maandelijkse kosten ook iets gezakt. In alle opzichten is de wijziging dus positief. Of de wijziging ook iets te maken heeft met de recente aankondiging rondom Telfort is niet bekend.

KPN wijzigt abonnementen per 4 februari

Volgend bericht
Huawei heeft voor eind maart een evenement in Parijs gepland voor de lancering van hun nieuwe P30. De nieuwe reeks zal de huidige P20-serie direct gaan opvolgen. Met deze aankondiging staat het vast dat het nieuwe model in ieder geval niet te bewonderen zal zijn op het MWC. Een exacte datum wordt helaas nog niet gemeld.

Huawei P30 wordt eind maart gelanceerd

Gerelateerde berichten
Total
9
Share