Adviesprijs LG G7 ThinQ bekend

Volgens de Duitse website WinFuture gaat het nieuwe vlaggenschip van LG, de G7 ThinQ, een adviesprijs van 680,- meekrijgen. Met deze prijs troeft de Zuid-Koreaanse fabrikant vele andere concurrenten af. De adviesprijs ligt wel in de lijn der verwachting aangezien de LG G6 vorig jaar ook werd aangeboden rond deze adviesprijs. Mede dankzij de lagere adviesprijs was deze high-end smartphone al een doorslaand succes. De verwachting is dan ook dat de G7 ThinQ een mooi succes gaat worden voor LG.

Concurrentie

Dat LG direct de concurrentie aan gaat met fabrikanten zoals Apple en Samsung mag duidelijk zijn. Met deze prijsstelling kunnen juist deze fabrikanten daar hinder van ondervinden. Zo was bij de introductie van de G6 de adviesprijs rond 750,- euro vastgesteld. Al snel bodem providers deze smartphone aan voor 480,- inclusief abonnement en niet veel later was deze prijs al weer een stuk gezakt. Vermoedelijk zal ook het nieuwe vlaggenschip van LG ditzelfde gaan meemaken. Met deze trend gaat LG juist tegen alle windrichtingen in. Waar smartphones in de regel steeds duurder worden, weet LG juist goedkopere smartphones op de markt te zetten. Overigens is de G7 ThinQ niet de duurste smartphone van LG, vorig jaar kwam de fabrikant nog met de V30 op de markt die een adviesprijs had van ongeveer 900,- euro.

Presentatie G7 ThinQ

Vooralsnog is de adviesprijs slechts een gerucht. Het gerucht is echter wel goed te plaatsen in de huidige trend van smartphones bij LG. Morgen zal er echter meer bekend gaan worden en zal dus ook vermoedelijk de adviesprijs en beschikbaarheid kenbaar worden gemaakt. Voorafgaand aan deze presentatie heeft LG ook al enkele details vrijgegeven rondom deze nieuwe smartphone. Zo heeft het toestel een 6,1″-lcd met inkeping en een resolutie van 3120×1440 pixels. Het is nog niet helemaal duidelijk of dit model nu uitgerust gaat worden met 4 GB of 6 GB werkgeheugen. Aan de achterzijde treffen wij in ieder geval nog een dubbele camera aan met vingerafdrukscanner.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

2 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.