De adviesprijs van de Galaxy Z Fold 2 5G is voor lancering al uitgelekt.

Adviesprijs Galaxy Z Fold 2 5G ligt vroegtijdig op straat

Het was voor ons geen verrassing dat de nieuwe Galaxy Z Fold 2 5G een dure smartphone zou worden. Vandaag is de informatie naar buiten gekomen die de al maandenlange vermoedens nu bevestigen. Wederom blijft de opvouwbare smartphone een gadget voor diegene die een ruime portemonnee hebben.

Goedkoper dan zijn voorganger

Ondanks zijn hoge adviesprijs is de nieuwe Galaxy Z Fold 2 5G wel een stukje goedkoper. Zo gaat de smartphone in Duitsland € 1.999,= kosten. Dit is nog steeds een forse prijs voor een smartphone, maar het is inmiddels wel € 100,= goedkoper ten opzichte van de eerste generatie. De daling lijkt dus te zijn ingezet al gaat dit wel langzaam.

De bron die de adviesprijs weet te melden is nog wel even wat terughoudend over de prijzen in andere landen. Dit heeft onder andere te maken met importheffingen en belastingen. In Nederland kan de Galaxy Z Fold 2 5G dus een stukje duurder zijn in vergelijking met onze buurlanden. Vooralsnog lijkt het er wel op dat we ditmaal iets minder uit hoeven te geven aan de opvouwbare smartphone.

Pre-order Galaxy Z Fold 2 5G

Op verschillende websites begint de Galaxy Z Fold 2 5G naar boven te komen. Zelfs op de Engelse website van de fabrikant wordt de opvouwbare smartphone nu genoemd. Per land kan de beschikbaarheid ook enorm wisselen. De werkelijke verkoop begint op 18 september, maar wie de smartphone in de pre-order heeft staan kan de verzending op 17 september al volgen.

Het is onduidelijk of deze datum ook voor Europa geldt. De bron weet namelijk te melden dat de Galaxy Z Fold 2 5G pas eind september in Duitsland beschikbaar zal zijn. Als dit het geval is zal dit ongetwijfeld ook voor Nederland gelden.

In een vogelvlucht

Voor wie nog niet bekend is met deze opvouwbare smartphone nemen we je graag even mee in een vogelvlucht. Wanneer de Galaxy Z Fold 2 5G is uitgeklapt heb je de beschikking over een enorm 7.6 inch display. Dit scherm beschikt ook over een 120Hz verversingsfrequentie. Het scherm heeft een maximale resolutie van 2208 x 1768 pixels. Aan de buitenzijde van de Galaxy Z Fold 2 5G is een 6.2 inch scherm verwerkt. In dit scherm is wederom een punch-hole verwerkt voor de selfiecamera.

Op 1 september zal de fabrikant alle details kenbaar maken van deze smartphone. Wij zullen hier dan uiteraard uitgebreid bij stil staan.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1137

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.